WERKNEMERS-AANDEELHOUDERS VAN ING



NEWS 2011/1       

 
 
 


De Vereniging van Werknemers-Aandeelhouders van ING bericht dat ze in de mogelijkheid is om U terug regelmatig haar informatie door te sturen.

Onze wens is dat de bank haar voorwaarden van vertrouwen terug opneemt die aan het personeel toelaten om in hun onderneming te investeren en het werknemers-aandeelhoudersschap opnieuw te lanceren.

Indien U het wenst zullen wij U maandelijks de elektronische informatiebrief van de Europese Federatie van Werknemers-Aandeelhouderschap laten geworden .

U zal ook worden geïnformeerd over de deelname van de Vereniging aan de vergaderingen van aandeelhouders van ING.

De Vereniging van Werknemers-Aandeelhouders van de BBL (heden ING) is gesticht in 1992. Toen was de bank een onderneming van eerste rang op het niveau van werknemers-aandeelhoudersschap. Lange tijd reeds werd het personeel aangemoedigd om deel te nemen in het kapitaal van de bank. Gemiddeld bezat het personeel 8,5% van de onderneming, waardoor het de tweede belangrijkste aandeelhouder werd.

Ten gevolge van de integratie in de ING Groep en in verloop van de tijd heeft het werknemers-aandeelhouderschap sterk aan belang verloren.

De laatste jaren blijkt het contrast tussen de ING Groep en de rest van de markt zeer verrassend te zijn.

Overal wordt deelname door werknemers-aandeelhoudersschap aangemoedigd en is het in opgang, de voordelige gevolgen worden in het daglicht gesteld en worden erkend als dusdanig.

Wij stellen U voor om aan deze algemene beweging deel te nemen.

Collegiale groeten


 


 

 

Contact

Vereniging van Werknemers-Aandeelhouders van ING
vereniging zonder winstoogmerk
Voltairelaan 135, B-1030 Brussel
Tel/fax: +32 (0)2 242 64 30
E-mail: efes@efesonline.org
Website: www.employee-ownership.be/ING